para kazandıran mobil oyun, şeker oyunu

 Merhaba millet nasılsınız? Bugünkü yazımızda hem oyun oyna hem para kazan misali bir konuda bahsediyoruz. Şeker oyunu oynayarak para kazanma yolları diye bir şey varmış. Daha doğrusu var mı öyle bir şey, yoksa yok mu? Gerçekten oyun oynayarak para kazanılabilir mi?

Şimdi bu konular hakkında kısa bilgiler vereceğiz ancak çok daha detaylı ve ayrıntılı bilgi almak için sizler şuradaki linke tıklayabilirsiniz : para kazandıran şeker oyunu

Evet arkadaşlar, söz konusu yazıda şeker oyunu yani Candy Crush Saga gibi oyunlar oynayarak nasıl para kazanılabileceğinden bahsediliyor. Öğrendiğimize göre kısaca mantık şu:

  1. Candy Crush Saga yani şeker ezme oyunu olarak bilinen oyunlardan birini yükleyip oynuyorsunuz, tabii siz oynadıkça seviyeniz yükseliyor.
  2. Oyunda seviyeniz yükseldikçe insanların ulaşmaları zor olan seviyelere geliyorsunuz.
  3. Seviyeniz az bulunur derecede yükselince oyun hesabınız kıymete biniyor.
  4. Kıymete binen oyun hesabınızı oyunun diğer fanatiklerine ücreti mukabilinde satıyorsunuz ve bu yolla para kazanıyorsunuz.
  5. Eğer satışı yurt dışı oyun hesabı satış sitelerinden yaparsanız tabii ki dolar ya da euro kazanma şansınız var.

Ben bu şekilde anladım, detaylı bilgi ve oyun hesabını nerede satabileceğinizi öğrenmek için https://www.dogrupara.com/para-kazandiran-seker-oyunu/ linkine tıklayabilirsiniz.

Ayrıca söz konusu sitede çok daha farklı para kazanma yolları da anlatılmış. Şuraya tıklayarak değişik para kazanma yollarını da öğrenebilirsiniz. https://www.dogrupara.com/kategori/para-kazanma/

Hepinize dünya ve ahiret açısından bol kazançlı günler dileriz.

https://www.dogrupara.com sitesinde para kazanma ile ilgili daha birçok ilgili çekici konular mevcuttur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WhatsApp müzikli durum paylaşımı nasıl yapılır

Haftanın en iyileri

En cool, en havalı nickname bulma siteleri